Modele te sallonit

Nga Stili Modern Tek Stili Klasik, nga Stili Barok Tek ai minimal, nga Stili marinar Tek ai pays arredimet për sallonin duhet te jene te bukur por Edhe fuksionalë. Një sallon duhet te jete Edhe për te na Falur a Momente relaksi. Salloni është dhoma e shtëpisë ku priten te ftuarit APO relaksohemi. Është e rëndësishme qe ambienti te jete mikpritës, por Edhe i bukur, ja DISA këshilla se çfarë te bëni. Si te arredojme një sallon te bukur dhe mikpritës? Duke luajtur me tonalitete ngjyrash te ndryshme, APO gradient te ndryshme Mund te krijojnë një Atmosfere te këndshme. Divan, je suis ISTI i padiskumarhëm i zonës Living duhet te jete i Bute, Komod, i madh AQ sa për t`u shtrire pas një dite te lodhshme Pune. Poltronat duhet te vendosen përballe me divanin, zgjidhini ne te njëjtën ngjyre dhe modèle. [su_slider source = „Media: 8720, 8721, 8722, 8723, 8724, 8725“ Link = „lightbox“ title = „no“ pages = „no“ autoplay = „3000“] Për te arreduar një sallon NUK duhet te mungojnë Edhe jastëkët për divanin te cilët Japin një pamje personale. Edhe mbulesat luajnë një ROL te rëndësishëm ne arredimin e sallonit është e preferueshme te zgjidhni ngjyrat ne baze te sezonit Duke i përshtatur me stilin e arredimit ne përgjithësi. Perdet krijojnë një Atmosfere intime për një Ambient me te ndriçuar preferoni tonalitete te çelura..